Ciasto z warzywami i wołowiną
Warzywo i wołowina Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz.1. oryginalny sos, cebula, stek wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. gotuj i mieszaj cebulę w margarynie w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie chrupiąca-miękka. Zmiksować w mące; gotować i mieszać 1 minutę.
Dodaj bulion wołowy i sos do steków; gotuj i mieszaj, aż mieszanina zgęstnieje i zacznie się gotować. Wymieszać ze stekiem, groszkiem i marchewką. Łyżka do naczynia żaroodpornego 2-ćwiartkowego.
Rozwałkuj ciasto do rozmiaru około 1-1 / 2 cali większego niż rozmiar naczynia żaroodpornego.
Umieść ciasto na zapiekance; obróć pod krawędź ciasta i naciśnij na krawędź naczynia żaroodpornego, aby je zamknąć. Krawędź flet, w razie potrzeby.
Wytnij kilka szczelin w środku skorupy, aby odpowietrzyć.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru.