Ciasto z rabarbarem Truskawkowym Zendea
Ciasto truskawkowo-rabarbarowe Zendea to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ten deser ma 582 kalorie, 8G białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, ciasto, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, oraz Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Do rondla włożyć 1 szklankę cukru, wymieszać z rabarbarem, dodać masło i zagotować na średnim ogniu. Gotować, często mieszając, aż rabarbar będzie miękki, o 10 protokół. Truskawki wymieszać i odstawić.
Niech chłodne do letniego. Jajka ubić w misce, aż się spienią i wymieszać z mieszaniną rabarbaru.
Rozwiń skorupy ciasta i ułóż 8-calowe naczynie ciasto ze skórką; wlej nadzienie do dolnej skorupy.
Umieść drugą skórkę na wierzchu ciasta i naciśnij krawędzie razem. Krawędź zaciskana widelcem do uszczelnienia.
Wytnij 4 1-calowe szczeliny w górnej części skorupy ostrym nożem.
Wlać mleko do małej miseczki, a wierzchnią skórkę posmarować mlekiem; posypać ciasto 3 łyżkami cukru.
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie złote i nadzienie jest ustawione, 45 minut do 1 godziny. Pozostawić ciasto do ostygnięcia przed cięciem. Przechowywać w lodówce resztki.