Ciasto Z Rabarbarem
Ciasto z rabarbarem to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz pod ręką wodę, mielone goździki, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z rabarbarem, Ciasto Przyprawowe Kokosowo-Rabarbarowe, oraz Przyprawy-kury dziczyzny z rabarbarem-Chutney daktylowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 13x9-calowej patelni ze skróceniem; lekko mąka.
W dużej misce, ubić mąkę, 1 1/4 szklanki cukru i pozostałe składniki z wyjątkiem rabarbar, orzechy i bita śmietana z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z rabarbarem.
Posypać orzechami i pozostałą 1/4 szklanki cukru.
Piec 45 do 50 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Podawać ze słodzoną bitą śmietaną.