Ciasto Z Puddingiem Pistacjowym
Ciasto pistacjowe Pudding jest bezmleczne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz wyciąg z migdałów, ciasto mix, olej, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Puddingiem Pistacjowym, Ciasto Z Puddingiem Pistacjowym, oraz Ciasto Pistacjowe Pudding Bundt.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieścić wszystkie składniki z wyjątkiem cukru pudru w dużej misce. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta. Beat na średniej prędkości 4 minuty.
Wlać do nasmarowanej i posypanej mąką 10-calowej karbowanej rurki lub patelni z rurką.
Piec 50 do 55 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 15 minut; wyjąć z patelni. Całkowicie fajne.
Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem.