Ciasto z owocami i orzechami

Ciasto z owocami i orzechami
Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Mieszanka segmenty mandarynki pomarańczy, syrop o smaku czekoladowym, Funt ciasto bochenek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Z Musem, Ciasto truskawkowe z bitą śmietaną cytrynową, oraz Owocowe Ciasto Migdałowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść plasterki ciasta funta na stojaku w patelni brojlerów. Broil z Topy 4 do 5 cali od ciepła 3 do 5 minut, obracając raz, aż światło złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
Każdy plasterek posmarować około 2 łyżeczkami twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
4
Pokrój plastry po przekątnej na pół, aby uzyskać 28 sztuk. Wierzch z pomarańczowymi segmentami i pożądanymi świeżymi owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
świeże Owoceświeże Owoce
5
Skropić syropem, posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
SyropSyrop
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn