Ciasto Z Musem Mango

Ciasto Z Musem Mango
Ciasto z musem z Mango może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 296 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz sproszkowaną żelatynę, cukier granulowany, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to mus z mango . jak zrobić szybki mus z mango, Mus Z Mango, oraz Mus Z Mango Kuskus.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy jest światło złoty brąz, o 10 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Ustaw kąpiel lodową wystarczająco dużą, aby pomieścić mały rondel. Żelatynę kwitną w zimnej wodzie, mieszając ją razem i odstawiając na 5 minut. W małym rondlu połącz 1/2 puree z mango z cukrem i mieszaj na małym ogniu, aż cukier całkowicie się rozpuści i mieszanina będzie gorąca w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MangoPuree Z Mango
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
5
Dodaj żelatynę i dobrze wymieszaj, upewniając się, że całkowicie rozpuszcza się w mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
6
Zdjąć z ognia, wymieszać drugą połowę puree z mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MangoPuree Z Mango
7
Umieścić mieszaninę nad łaźnią lodową i często mieszać. Celem jest schłodzenie mieszaniny, ale unikaj nierównomiernego tworzenia żelatyny, tworząc grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
8
Gdy mieszanina jest chłodna, złóż 12 uncji bitej śmietany, uważając, aby nie spuścić powietrza z musu, aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
9
Wlać mus do ostudzonej skorupy ciasta i wygładzić wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
10
Wstawić ciasto do lodówki na co najmniej dwie godziny (idealna jest noc) do przygotowania.
11
Wymieszaj pozostałe 4 uncje zimnej bitej śmietany na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn