Ciasto z masłem orzechowym XII

Ciasto z masłem orzechowym XII
Peanut Butter Pie XII może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 15 g tłuszczu i łącznie 237 kalorii . Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 10 osób. Jeśli masz pod ręką kruche ciasto z czekoladowymi ciasteczkami, odtłuszczone mleko, ser neufchatel i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Allrecipes. 14 osób uznało ten przepis za pełen smaku i sycący. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Podobne przepisy to No-Bake Chocolate Peanut Butter Pie , Peanut Butter and Chocolate Pie i Peanut Butter Chocolate Cream Pie .

Instrukcje

1
W dużej misce ubij serek śmietankowy na puszystą masę. Ubijaj cukier i masło orzechowe, aż mieszanka będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 16 Uncji Każda) Lukru Waniliowego, Podzielone2 Puszki (po 16 Uncji Każda) Lukru Waniliowego, Podzielone
Opakowanie BAKER'S® Półsłodka CzekoladaOpakowanie BAKER'S® Półsłodka Czekolada
1-1/8 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego1-1/8 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3/4 Szklanki Mleka W Temperaturze Pokojowej3/4 Szklanki Mleka W Temperaturze Pokojowej
2
Dodaj mleko, a następnie delikatnie wmieszaj ubitą pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (0,3 Uncji) żelatyny Truskawkowej Bez Cukru1 Opakowanie (0,3 Uncji) żelatyny Truskawkowej Bez Cukru
1-1/2 Szklanki Mleka Ryżowego1-1/2 Szklanki Mleka Ryżowego
3
Nałóż mieszankę na czekoladowy spód. Przykryj i zamroź, aż stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Rozmrożonej Bitej śmietany COOL WHIP®2 Szklanki Rozmrożonej Bitej śmietany COOL WHIP®
Rodzaj OrzechówRodzaj Orzechów
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn