Ciasto Z Masłem Fila

Ciasto Z Masłem Fila
Ciasto z masłem Phila może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 20. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. 7 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka masła, ekstrakt waniliowy, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym, Najlepsze Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym, oraz Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1/4 szklanki białego cukru, skrócenie i 1/4 łyżeczki soli. Ubić w jajku i wymieszać przez minutę lub aż dobrze wymieszane
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
SkracanieSkracanie
SólSól
JajkoJajko
2
Rozpuścić drożdże w ciepłym mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
3
Dodać mieszaninę mleka i drożdży, wanilii i 2 1/2 szklanki mąki do mieszaniny skracania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
4
Wymieszać przez 3 minuty za pomocą haka do ciasta lub rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Ciasto obrócić na obsypanej mąką desce i zagniatać przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Umieścić ciasto w średniej wielkości lekko nasmarowanej misce, przykryć i ustawić w ciepłym miejscu do wyrośnięcia na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podczas gdy ciasto rośnie przygotować lepkie masło polewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
8
Wymieszać pozostały cukier, masło i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
SólSól
9
Dodaj jajko i syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
JajkoJajko
10
Wymieszać, aż się połączy.
11
Dodać mąkę, wodę i wanilię i wymieszać do połączenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
12
Smaruj dwie kwadratowe patelnie do pieczenia o wymiarach 9x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
Ciasto podzielić na dwie części i umieścić je w przygotowanych patelniach. Zagniataj krawędzie w połowie boków patelni, aby zapobiec przedostawaniu się polewy pod spodem. Widelcem wbija się w dno ciasta. Podziel polewę na dwie równe części i rozłóż ciasto na każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Odstawić ciasto na 20 minut.
15
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Piec ciasta przez 30 minut. Nie przesadzaj, polewa powinna pozostać lepka. Po ostygnięciu ciasta posypać wierzchy cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn