Ciasto Z Kruszonką Jagodową

Ciasto Z Kruszonką Jagodową
Need a deser wegetariański? Ciasto z kruszonką z jagodami może być świetnym przepisem. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skórki cytrynowej, sól, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Kruszonką Jagodową, Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami, oraz Ciasto Z Kruszonką Jagodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse 1 1/4 szklanki mąki, masła i soli w robocie kuchennym, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z niektórych kawałków wielkości grochu pozostałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Mżawka 3 łyżki wody lodowej nad mieszaniną. Pulsuj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli mieszanina jest sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Ciasto przełożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Podzielić na 4 równe części. Pracując z 1 kawałkiem na raz, użyj pięty dłoni, aby dwukrotnie posmarować każdą porcję ciasta ruchem do przodu, aby rozprowadzić masło. Zbierz wszystkie 4 kawałki ciasta w kulkę. Spłaszczyć na dysku, owinąć w folię i schłodzić ciasto do jędrności, co najmniej 1 godzinę. DO AHEAD: ciasto może być wykonane do 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13 " rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przełożyć do ciasta, delikatnie naciskając ciasto na dno i na górę naczynia. Złóż zwis pod i ozdobnie zaciskaj krawędzie. Dno skorupy przebić widelcem w kilku miejscach, a następnie schłodzić do jędrności, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
6
Wyłóż dużą blachę do pieczenia folią i umieść na stojaku na środku piekarnika; rozgrzej do 191°. Wyłóż ciasto papierem do pieczenia lub folią i napełnij ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
7
Piec, aż skorupa jest ustawiona, o 20 protokół. Ostrożnie usuń pergamin i masę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Piec, aż skórka będzie blady złoty, o 12 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieść skorupę do stojaka z drutu; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1
Wymieszać 2/3 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i skórkę z cytryny w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodać jagody i sok z cytryny; wrzucić delikatnie do herbu i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
3
Odstawić napełnianie, rzucając od czasu do czasu, aż jagody uwolnią swoje soki, 20-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
4
W średniej misce wymieszać mąkę, pozostałe 3 łyżki cukru, jasnobrązowy cukier, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodać roztopione masło; polewa wymieszać opuszkami palców, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
1
Rozgrzej piekarnik do 375°. Łyżka Borówki nadzienie do skórki, a następnie posypać polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta Z JagodamiNadzienie Do Ciasta Z Jagodami
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec ciasto, aż napełnianie jest bulgotanie i polewa jest złoty, o 1 godzinę 15 minut. Przykryć folią po 30 minutach, jeśli brązowieje zbyt szybko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Niech ciasto ostygnie na drucianym stojaku. DO AHEAD: może być wykonany 8 godzin wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
4
Odstawić w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn