Ciasto Z Kremem Pomarańczowym
Pomarańczowy krem ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilanu, żelatynę pomarańczową, mieszankę ciasta cytrynowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pomarańczowy Biszkopt Z Pomarańczowym Kremem Bawarskim, Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), oraz Ciasto z ricottą z nadzieniem z krwawej pomarańczy, bitą śmietaną Mascarpone i kandyzowanymi plastrami pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć ciasto mix, Kool-Aid mix, woda, jajka i olej; pokonać na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty.
Wlać do nieoczyszczonej 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Używając widelca do mięsa lub drewnianego szaszłyka, wyłup dziury w cieście. Schłodzić na drucianym stojaku przez 30 minut.
Tymczasem w dużej misce rozpuść jedną paczkę żelatyny we wrzącej wodzie. Wymieszać w zimnej wodzie.
Polej ciasto. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
W dużej misce, połączyć mleko, wanilia, budyń wymieszać i pozostałe żelatyny; ubić na niskim 2 protokół.
Odstawić na 5 minut; złożyć ubitą polewę. Ciasto z mrozem. Przechowywać w lodówce resztki.