Ciasto z kremem pistacjowym
Ciasto z kremem pistacjowym zajmuje około 15 minut od początku do końca. Za 100 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 364 kalorie , 5 g białka i 22 g tłuszczu . Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką ananasa, mleko, mieszankę budyniową pistacjową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 34% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także bezglutenowe batoniki pistacjowe z dynią piżmową , migdałowe pistacje gotowane z lukrem szafranowym i czekoladowe pistacje energetyczne .
Instrukcje
W małej misce ubij serek śmietankowy, mleko i budyń na gładką masę. Złóż ananasa. Włóż łyżką do skorupy.
Posmarować bitą polewą; posypać kokosem. Przechowywać w lodówce do momentu podania.