Ciasto Z Kremem Kokosowo-Migdałowym

Ciasto Z Kremem Kokosowo-Migdałowym
Ciasto z kremem kokosowo-migdałowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 700 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mleko kokosowe, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Ciasto Kokosowo-Migdałowe Z Kremem, Ciasto owocowe z kremem migdałowo-kokosowym, oraz Ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowym-AKA: migdałowy tort radości! # BundtaMonth.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec kokos w jednej warstwie na płytkiej patelni 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Umieść migdały w jednej warstwie w innej płytkiej patelni; piec, z kokosem, 7 do 9 minut lub aż migdały będą pachnące i kokos jest lekko rumiany, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
KokosKokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Linia 3 (9-calowe) okrągłe patelnie na ciasto z pergaminem. Tłuszcz i papier mączny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
5
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać w bardzo dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukry, ubijając aż do wymieszania. Beat 8 minut lub do bardzo puszyste, skrobanie dno i boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać jajka, po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu (około 30 sekund na jajko). Wymieszać śmietanę do ubijania i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
JajkoJajko
8
Delikatnie złożyć mieszaninę masła w mieszaninę mąki, partiami, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
9
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
10
Piec w temperaturze 325 przez 30 do 32 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu.
12
Połowę schłodzonego nadzienia kokosowo-migdałowego rozprowadzić na warstwie ciasta. Wierzch z 1 warstwą, dociskając delikatnie. Powtórz procedurę z pozostałą połową nadzienia kokosowo-migdałowego i pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
MigdałyMigdały
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
13
Delikatnie rozprowadzić lukier kokosowo-serowy na wierzchu i bokach ciasta. Naciśnij tosty Kokosowe na boki ciasta; posypać tosty migdały na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
MigdałyMigdały
KokosKokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
14
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn