Ciasto Z Kremem Czekoladowym
Ciasto z kremem czekoladowym może być tylko deserem, którego szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę z okruchów czekolady, cukier cukierniczy, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubij budyń z mlekiem, aż będzie bardzo gęsty i gładki, o 2 protokół. Wymieszać z jogurtem. Zeskrobać nadzienie na skorupę. Przykryć i przechowywać w lodówce ciasto aż do napełniania ustawiony, co najmniej 3 godziny.
W dużej misce ubij śmietanę mikserem na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
W razie potrzeby dodać cukier cukierniczy. Kontynuuj bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Przed podaniem łyżkę bitej śmietany na wierzchu ciasta w ozdobnych zawijasach, a następnie udekorować truskawkami.