Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Miętowym

Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Miętowym
Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 5G białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukierków miętowych Andów, wody, mieszanki puddingu czekoladowego instant i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Miętowo-Czekoladowe Ciasto Lodowe, Miętowo-Czekoladowe Ciasto Lodowe, oraz Maca Czekoladowo-Miętowe Ciasto Lodowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ciasto, wodę, olej, jajka i ekstrakt; ubijaj na niskich obrotach przez 30 sekund. Pokonaj na średniej prędkości przez 2 minuty. Złóż pokruszone ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do trzech natłuszczonych i posypanych mąką 9 cali. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w temperaturze 350° przez 18-24 minuty lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Do polewy połącz suche mieszanki budyniowe, cukier cukierniczy, mleko i ekstrakt, aż zgęstnieje. Złożyć bitą polewę i pokruszone ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Połóż jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania; posmaruj polewą. Powtórz warstwy dwa razy. Mroź boki ciasta z pozostałą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Posiekaj osiem cukierków; posyp środek ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
7
Pozostałe cukierki przekrój na pół; każdą porcję udekoruj połową cukierka. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn