Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Miętowym

Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Miętowym
Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 5G białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukierków miętowych Andów, wody, mieszanki puddingu czekoladowego instant i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Miętowo-Czekoladowe Ciasto Lodowe, Miętowo-Czekoladowe Ciasto Lodowe, oraz Maca Czekoladowo-Miętowe Ciasto Lodowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ciasto, wodę, olej, jajka i ekstrakt; ubijaj na niskich obrotach przez 30 sekund. Pokonaj na średniej prędkości przez 2 minuty. Złóż pokruszone ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do trzech natłuszczonych i posypanych mąką 9 cali. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 350° przez 18-24 minuty lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Do polewy połącz suche mieszanki budyniowe, cukier cukierniczy, mleko i ekstrakt, aż zgęstnieje. Złożyć bitą polewę i pokruszone ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Połóż jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania; posmaruj polewą. Powtórz warstwy dwa razy. Mroź boki ciasta z pozostałą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Posiekaj osiem cukierków; posyp środek ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
7
Pozostałe cukierki przekrój na pół; każdą porcję udekoruj połową cukierka. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn