Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Malinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z kremem czekoladowo-malinowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 817 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.61 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać maliny, ciasto czekoladowe krówki mix, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Malinowym, Malinowy Tort Lodowy Z Kawałkami Czekolady, oraz Tort Z Kremem Malinowo-Białym Czekoladowym.
Instrukcje
Ostrym nożem ostrożnie odetnij zaokrąglony wierzch z 1 schłodzonej, upieczonej warstwy ciasta, tworząc płaską powierzchnię. Delikatnie przenieść warstwę ciasta na talerz.
W średniej misce, beat 1 1/2 szklanki śmietany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste. 1 malinę do dekoracji. do śmietany dodać pozostałe maliny i cukier puder. Beat na niskiej prędkości tylko do złożenia razem.
Za pomocą metalowej szpatułki rozprowadzić mieszankę malinowo-kremową na wierzchu warstwy ciasta na talerzu, rozprzestrzeniając się do krawędzi. Wierzch delikatnie drugą warstwą ciasta. Uruchom szpatułkę wokół krawędzi ciasta, aby wygładzić warstwę kremu.
W średniej misce do mikrofali, mikrofalowe składniki czekoladowy ganache na Wysokiej 1 minutę; wymieszać, aż kremowy. Jeśli czekolada nie jest całkowicie stopiony, kuchenka mikrofalowa 30 do 60 sekund dłużej. Łyżka ganache na wierzchu ciasta, pozwalając niektóre uruchomić w dół strony.
Umieść 1 malinę na środku ciasta. Przed podaniem odczekaj, aż ganache stwardnieje w temperaturze pokojowej. Jeśli nie można podawać dłużej niż 30 minut, delikatnie przykryć ciasto i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do podania.