Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Malinowym

Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Malinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z kremem czekoladowo-malinowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 817 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.61 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać maliny, ciasto czekoladowe krówki mix, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Czekoladowo-Malinowym, Malinowy Tort Lodowy Z Kawałkami Czekolady, oraz Tort Z Kremem Malinowo-Białym Czekoladowym.

Instrukcje

1
Ostrym nożem ostrożnie odetnij zaokrąglony wierzch z 1 schłodzonej, upieczonej warstwy ciasta, tworząc płaską powierzchnię. Delikatnie przenieść warstwę ciasta na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
W średniej misce, beat 1 1/2 szklanki śmietany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste. 1 malinę do dekoracji. do śmietany dodać pozostałe maliny i cukier puder. Beat na niskiej prędkości tylko do złożenia razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Za pomocą metalowej szpatułki rozprowadzić mieszankę malinowo-kremową na wierzchu warstwy ciasta na talerzu, rozprzestrzeniając się do krawędzi. Wierzch delikatnie drugą warstwą ciasta. Uruchom szpatułkę wokół krawędzi ciasta, aby wygładzić warstwę kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
W średniej misce do mikrofali, mikrofalowe składniki czekoladowy ganache na Wysokiej 1 minutę; wymieszać, aż kremowy. Jeśli czekolada nie jest całkowicie stopiony, kuchenka mikrofalowa 30 do 60 sekund dłużej. Łyżka ganache na wierzchu ciasta, pozwalając niektóre uruchomić w dół strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Do 3 świeżych Gruszek, Dojrzałych, Ale Wciąż JędrnychDo 3 świeżych Gruszek, Dojrzałych, Ale Wciąż Jędrnych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieść 1 malinę na środku ciasta. Przed podaniem odczekaj, aż ganache stwardnieje w temperaturze pokojowej. Jeśli nie można podawać dłużej niż 30 minut, delikatnie przykryć ciasto i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn