Ciasto Z Kremem Cupcake

Ciasto Z Kremem Cupcake
Ciasto z kremem babeczkowym może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wanilia, jajka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, Cynamon wirowy śmietana, serek klonowy, truskawka i bekon śniadanie Cupcake, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Babeczki pokroić w cienkie plastry, wzdłuż, tak, że każdy plaster ma trochę ciasta i lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
2
Spód upieczonej skorupy ciasta wyłożyć plastrami ciasta. Spróbuj równomiernie przykryć spód ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
W średnim rondlu połącz mleko, jajka, cukier, mąkę i sól i dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia na małym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z ekstraktem waniliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast1 Opakowanie (18,25 Uncji) Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Jajka ubić lekko. Stopniowo mieszaj 1 szklankę gorącej mieszanki do żółtek i energicznie ubijaj trzepaczką (aby nie skończyć z jajecznicą!). Powrót mieszaniny jaj do rondla i doprowadzić całą mieszaninę do niskiego wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty przed wyjęciem z ognia. Mieszanina będzie raczej gęsta, ale nadal wylewana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Nadzienie wlać do przygotowanej Skórki gładkim, równomiernym strumieniem na wierzchu babeczek. Jeśli lekko się przesuną, to jest OK; jeśli jednak jakieś kawałki unoszą się na wierzch, wsuń je z powrotem pod budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Umieścić ciasto w lodówce i pozostawić na 4 godziny przed podaniem. W razie potrzeby podawać z bitą śmietaną i / lub lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione babeczki. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn