Ciasto Z Dyni Figi
Pumpkin Figs Pie to wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz puree z dyni, unbaked pie crust, gruszki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyłożyć ciasto na talerz ciasta i ułożyć na dnie plasterki gruszki.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku.
Podczas pieczenia gruszek połącz dynię, namoczone figi i cukier w blenderze lub robocie kuchennym. Proces do gładkiej.
Piec przez dodatkowe 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy skórka będzie złocista, a gruszki zmiękną.
Podawać na ciepło lub na zimno.