Ciasto Z Budyniem Jagodowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać jagodowe ciasto krem spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Mieszanka skórki z cytryny, ekstrakt z wanilii, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 53 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Budyń Jagodowy Shake, oraz Custard Berry Parfaits dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mieszankę do pieczenia, 1 1/2 łyżki cukru, mleko i skórkę cytryny. Nacisnąć palcami posypanymi mąką na dno i po bokach naczynia do ciasta, które zostało spryskane nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Połącz śmietanę, białka, 1/2 szklanki białego cukru, mąkę, przyprawy i ekstrakt z wanilii.
Zalać owocami. Brzegi skorupy przykryć folią.
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut. Wyłączyć ciepło w dół do 350 stopni F (175 stopni C), i piec przez 30 minut, lub do środka jest ustawiony.