Ciasto Z Brązowymi Toffi
Brown Butterscotch Pie to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mąki, brązowy cukier, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brown Butterscotch Blondies, Babeczki Z Brązowym Cukrem, oraz Ciasteczka Z Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Lekko mąki powierzchni roboczej i rozwałkować ciasto na okrągło około 12 cali średnicy i 1/4 cala grubości. Linia 9-calowy talerz ciasto z ciasta i odciąć nadmiar. Dno skorupy przebić widelcem, wyłożyć kawałek papieru pergaminowego lub folii aluminiowej i wypełnić ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Piec, aż skorupa zacznie się ustawiać, o 15 protokół.
Wyjąć wagi ciasto i pergamin papieru i nadal piec, aż skorupa jest sucha i lekko brązowy, o 10 do 15 protokół więcej.
Wyjąć do stojaka z drutu i odstawić.
Połącz nasiona wanilii i strąki (lub ekstrakt wanilii, jeśli używasz), mleko i śmietanę w małym rondlu i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia.W międzyczasie roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj 1/2 szklanki brązowego cukru, wymieszać do połączenia, i gotować, mieszając często, aż mieszanina pęcherzyków i nie ma tosty zapach (masło powinno być brązowy, ale nie spalone), o 5 protokół. Ostrożnie ubić gorącą mieszaninę mleka i wyjąć rondel z ognia, aby lekko ostudzić, około 5 minut.
Usunąć i wyrzucić wanilię pod.In duża miska, ubij razem pozostałą 1/4 szklanki brązowego cukru, żółtka i skrobia kukurydziana, aż dobrze wymieszane i trzepaczka pozostawia ślad po podniesieniu z mieszaniny, o 3 protokół. Zeskrobać po bokach miski gumową szpatułką.Podczas ciągłego ubijania powoli wlewaj jedną trzecią mieszaniny mleka do mieszaniny żółtka i ubijaj, aż dobrze się połączą.
Dodać mieszaninę jaj z powrotem do pozostałej mieszaniny mleka i umieścić rondel na średnim ogniu. Gotować, stale skrobając dno rondla gumową szpatułką, aż mieszanina pokryje tył łyżki, około 7 do 10 minut; odstawić.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta i piec, aż krawędzie są ustawione, ale środek nadal lekko jiggles, o 25 do 30 protokół.
Umieść ciasto na drucianym stojaku i pozostaw do całkowitego ostygnięcia, około 2 godzin.
Podawać w temperaturze pokojowej lub na zimno.Parowanie napojów: Hétszölö Tokaji Aszú 3 Puttonyos, Węgry. Nie musisz tego wymawiać, po prostu wypij. Węgierskie Tokaji to jedne z najbogatszych słodkich win na świecie, choć nie jest to najbogatszy styl. Mimo to, jego smaki suszonych owoców, orzechów, miodu i brązowego cukru będą uzupełniać ciasto, aby stworzyć intensywne, bogate połączenie.