Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj brzoskwinie i ciasto śmietankowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Jeśli masz olej roślinny, mielony imbir, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną, Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 32 do 36 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce wymieszać ubitą polewę i 1 pojemnik jogurtu do wymieszania.
Podawać ciasto z brzoskwiniami i polewą. Przechowywać luźno w lodówce.