Ciasto Wiśniowe Mielone I
Mielone ciasto wiśniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz cukier, tapioka, zmielone wiśnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz 10 Minut Mielonego Ciasta Wiśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Delikatnie wymieszać zmielone wiśnie, cukier, tapiokę, mąkę i sok z cytryny.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Linia 9 calowy patelnia ciasto z połową ciasta.
Na patelnię wyłożoną ciastem wlać masę owocową, a na wierzch posmarować masłem. Przykryć wierzchnią skórką lub kratą.
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 10 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez kolejne 40 minut lub do złotego koloru.