Ciasto Wiśniowe
Ciasto wiśniowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mąki, wiśni, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Kwaśna śmietana Cherry Coffee cake – możesz zrobić ten cherry coffeecake we własnej kuchni, a co najlepsze jest to łatwe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj jedną skórkę; umieść w talerzu pie 9". Owinąć folią i schłodzić.
Rozwałkuj pozostałą skorupę o grubości 1/8 cala.
Wytnij jak najwięcej pasków o szerokości jednego cala, aby zrobić kratę; Wytnij resztki skorupy w kształty liści za pomocą mini foremki do ciastek.
Ułożyć listki i listki na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia; przykryć folią i schłodzić.
Połączyć wiśnie i sok w dużej misce.
Posypać cukrem, mąką, skrobią kukurydzianą, sokiem z limonki i skórką. Dobrze wrzucić i wlać do ciasta; kropka z masłem. Splot paski kraty nad wypełnieniem. Ułóż liście w dekoracyjny wzór na kratce.
Ubij razem jajko i śmietanę; umyj kratkę i krawędzie Skórki.
Piec w temperaturze 400 przez około 50 minut, w razie potrzeby odsłaniając skorupę po 30 minutach. Lekko ostudzić przed cięciem.