Ciasto W Stylu Strudla Jabłkowo-Brzoskwiniowego

Ciasto W Stylu Strudla Jabłkowo-Brzoskwiniowego
Need a wegetariańska przystawka? Ciasto w stylu strudla w stylu Appleberry i brzoskwini może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, zmielony cynamon, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Strudel Jabłkowy: Idealne Ciasto, Ciasto francuskie Strudel jabłkowo-rodzynkowy, oraz Brzoskwiniowy Strudel.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu i wymieszać w jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Saute przez około 5 do 7 minut, aż zaczną karmelizować.
3
Dodać skórkę z cytryny i sok, brzoskwinie, orzechy włoskie, rodzynki i cynamon i gotować przez około 5 minut. Wymieszać z brązowym cukrem i mąką, zdjąć z ognia i delikatnie złożyć maliny i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podczas gotowania owoców zwijamy ciasto francuskie na mąkę. Łyżka część mieszanki owoców na ciasto i zacząć zwijać ciasto, szczotkując każdy fałd ciasta z masłem i posypując trochę cukru, jak idziesz. Jeśli używasz 2 arkuszy ciasta francuskiego, będziesz robił 2 rolki strudla."
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Posmaruj każdą rolkę galaretką morelową, umieść na blasze do pieczenia i piecz do złotego koloru, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Ostudzić całkowicie i służyć. (Najlepiej podawać w dniu, w którym zostanie sporządzony.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn