Ciasto Truskawkowo-Limonkowe Daiquiri Poke
Need a deser bezmleczny? Ciasto truskawkowo-limonkowe Daiquiri Poke może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka betty bita lukier waniliowy, betty ciasto mix, sok z limonki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mrożone Truskawki & Limonka Daiquiri, Key Lime Daiquiri Pound Cake, oraz Ciasto Truskawkowe Daiquiri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać i upiec ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch 8-calowych okrągłych patelni, dodając startą skórkę z limonki do ciasta.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić, około 1 godziny. Umyć i wysuszyć patelnie do ciast.
Powrót chłodzonych warstw ciasta do czyszczenia 8-calowych okrągłych patelni. Za pomocą cienkiej słomy mieszającej, wykałaczki lub szaszłyku przebijaj ciasta w odstępach 1/2 cala.
W rondlu 1-quart, podgrzać 1 szklankę wody do wrzenia.
Wyjąć z ognia; wymieszać z rumem, sokiem z limonki i żelatyną. Mieszać do całkowitego rozpuszczenia. Łyżka pół mieszaniny żelatyny nad każdym ciastem. Przechowywać w lodówce 1 do 3 godzin, aby umożliwić żelatyny ustawić w ciastach.
Aby usunąć ciasta z patelni, zanurz patelnie w ciepłej wodzie 10 sekund. Unmold 1 ciasto na półmisek; rozłożyć około 1 szklanki lukier na wierzchu ciasta. Unmold drugi tort; ostrożnie umieścić na pierwszy tort na półmisku.
Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.
Dekoruj truskawkami i limonką. Luźno przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.