Ciasto Truskawkowo-Limonkowe Daiquiri Poke

Ciasto Truskawkowo-Limonkowe Daiquiri Poke
Need a deser bezmleczny? Ciasto truskawkowo-limonkowe Daiquiri Poke może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka betty bita lukier waniliowy, betty ciasto mix, sok z limonki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mrożone Truskawki & Limonka Daiquiri, Key Lime Daiquiri Pound Cake, oraz Ciasto Truskawkowe Daiquiri dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać i upiec ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch 8-calowych okrągłych patelni, dodając startą skórkę z limonki do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić, około 1 godziny. Umyć i wysuszyć patelnie do ciast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Powrót chłodzonych warstw ciasta do czyszczenia 8-calowych okrągłych patelni. Za pomocą cienkiej słomy mieszającej, wykałaczki lub szaszłyku przebijaj ciasta w odstępach 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
4
W rondlu 1-quart, podgrzać 1 szklankę wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wyjąć z ognia; wymieszać z rumem, sokiem z limonki i żelatyną. Mieszać do całkowitego rozpuszczenia. Łyżka pół mieszaniny żelatyny nad każdym ciastem. Przechowywać w lodówce 1 do 3 godzin, aby umożliwić żelatyny ustawić w ciastach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6
Aby usunąć ciasta z patelni, zanurz patelnie w ciepłej wodzie 10 sekund. Unmold 1 ciasto na półmisek; rozłożyć około 1 szklanki lukier na wierzchu ciasta. Unmold drugi tort; ostrożnie umieścić na pierwszy tort na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
7
Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
8
Dekoruj truskawkami i limonką. Luźno przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn