Ciasto Szpinakowe Bezmleczne
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś Koper, jajka, wegański ser sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Dip Szpinakowy Karczochowy Bezmleczny, oraz Szpinak" Śmietankowy " Bezmleczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 8 składników do nadzienia.Spryskaj prostokątne naczynie żaroodporne nieprzywierającym sprayem lub smarem olejem.Umieść cztery arkusze filo na dole, rozłóż 1/4 wypełnienia na górze, umieść cztery arkusze filo na górze, dodaj kolejne 1/4 wypełnienia i rozprowadź, powtarzaj warstwy, aż całe wypełnienie zostanie użyte i zapisz ostatnie cztery arkusze filo, aby umieścić na górze.
Na wierzch filo posypać oliwą i równomiernie rozprowadzić.
Piec w temperaturze 350 stopni przez 45 minut.Ciasto będzie rosło i brązowieje.