Ciasto Sernik Karmelowo-Jabłkowy
Sernik karmelowo-jabłkowy wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 470 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz opcjonalną polewę, cukier, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieść ciasto crust na blasze do pieczenia; wlać 1/2 puszki nadzienia ciasto do skorupy i równomiernie rozprowadzić. Odstawić.
Mikserem ubić serek śmietankowy, cukier, sok z cytryny i waniliowy, aż będzie puszysty.
Dodawać jajka, po jednym na raz, mieszając po każdym dodaniu; wlać nadzienie na warstwę jabłka.
Piec przez 30-35 minut, lub aż środek jest prawie ustawiony. Super.
Rozłóż orzechy pekan równomiernie na blasze do pieczenia.
Umieść w piekarniku 375 stopni F na 3-5 minut lub do momentu, gdy pekan będzie dobrze upieczony.