Ciasto Risotto Z Grzybami I Tymiankiem Z Pieczonym Pomidorem I Rukolą

Przepis ciasto z grzybami i tymiankiem Risotto z pieczonym pomidorem i rukolą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 28 godzin i 57 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 763 kalorie, 21g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz akompaniament: sałatka z pieczonych pomidorów i rukoli, jajka, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto z grzybami i tymiankiem, Risotto Z Czerwonym Winem, Grzybami I Tymiankiem, oraz Grzybowo-Tymiankowe Risotto Z Udami Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej ciężkiej patelni smażonej na umiarkowanym ogniu, podgrzać 3 łyżki oleju do gorąca, ale nie do palenia.
Dodaj 1/2 czosnku i smażyć, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i smażyć, aż grzyby zaczną wydzielać płyn, o 5 protokół.
Przełożyć na durszlak i odstawić do drenażu, aż będzie gotowy do użycia.
W średnim rondlu na małym ogniu, doprowadzić czas na wolnym ogniu. Przykryj i gotuj.
W dużym ciężkim garnku na umiarkowanym ogniu, podgrzać 1/4 szklanki oleju, aż będzie gorąco, ale nie pali.
Dodaj cebulę i pozostały czosnek i smażyć, aż zmiękną, o 4 protokół.
Dodaj ryż i smażyć 4 protokół.
Dodaj wino i gotuj, stale mieszając, aż do wchłonięcia, około 2 minut. 1/2 szklanki gotującego się wywaru wymieszać z ryżem i gotować, ciągle mieszając, aż do wchłonięcia. Kontynuuj gotowanie i dodawanie bulionu, o 1/2 szklanki na raz, stale mieszając i pozwalając na wchłonięcie każdego dodatku przed dodaniem następnego, aż ryż będzie miękki i kremowy wyglądający, ale nadal al dente, o 18 protokół. (Zostanie Ci około 1 zapasu filiżanki.)
Wyjąć z ognia i wymieszać odsączone grzyby, tymianek, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce, pokryte, aż ostygnie, około 4 godzin. (Risotto można przygotować z wyprzedzeniem i schłodzić, przykryć, do 24 godzin.)
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Przenieś 1 szklankę mąki, jajka i bułkę tartą do 3 oddzielnych płytkich misek. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do mąki. Pozostałe 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu wymieszać z bułką tartą.
Pozostałe 2 łyżki mąki wymieszać z risotto, a następnie, mokrymi rękami, uformować na 12 (1/2-cala-grube) pasztecików.
W ciężkiej dużej patelni smażonej na umiarkowanym ogniu, podgrzej 1/4 szklanki oleju, aż będzie gorąco, ale nie pali. Pracując partiami po 4 i dodając 2 łyżki oleju po każdej partii, pogłębiać ciasta w mące (stukając nadmiar), następnie jajko (pozwalając nadmiar kapać), następnie bułkę tartą i smażyć na złoty kolor, około 2 minut na stronę. Utrzymuj ciepło w piekarniku podczas smażenia pozostałych partii.
Podawać na ciepło z sałatką.