Ciasto Risotto Z Grzybami I Tymiankiem Z Pieczonym Pomidorem I Rukolą

Ciasto Risotto Z Grzybami I Tymiankiem Z Pieczonym Pomidorem I Rukolą
Przepis ciasto z grzybami i tymiankiem Risotto z pieczonym pomidorem i rukolą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 28 godzin i 57 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 763 kalorie, 21g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz akompaniament: sałatka z pieczonych pomidorów i rukoli, jajka, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto z grzybami i tymiankiem, Risotto Z Czerwonym Winem, Grzybami I Tymiankiem, oraz Grzybowo-Tymiankowe Risotto Z Udami Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej ciężkiej patelni smażonej na umiarkowanym ogniu, podgrzać 3 łyżki oleju do gorąca, ale nie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj 1/2 czosnku i smażyć, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i smażyć, aż grzyby zaczną wydzielać płyn, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Przełożyć na durszlak i odstawić do drenażu, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
W średnim rondlu na małym ogniu, doprowadzić czas na wolnym ogniu. Przykryj i gotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
6
W dużym ciężkim garnku na umiarkowanym ogniu, podgrzać 1/4 szklanki oleju, aż będzie gorąco, ale nie pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj cebulę i pozostały czosnek i smażyć, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodaj ryż i smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
9
Dodaj wino i gotuj, stale mieszając, aż do wchłonięcia, około 2 minut. 1/2 szklanki gotującego się wywaru wymieszać z ryżem i gotować, ciągle mieszając, aż do wchłonięcia. Kontynuuj gotowanie i dodawanie bulionu, o 1/2 szklanki na raz, stale mieszając i pozwalając na wchłonięcie każdego dodatku przed dodaniem następnego, aż ryż będzie miękki i kremowy wyglądający, ale nadal al dente, o 18 protokół. (Zostanie Ci około 1 zapasu filiżanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Wyjąć z ognia i wymieszać odsączone grzyby, tymianek, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce, pokryte, aż ostygnie, około 4 godzin. (Risotto można przygotować z wyprzedzeniem i schłodzić, przykryć, do 24 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
12
Przenieś 1 szklankę mąki, jajka i bułkę tartą do 3 oddzielnych płytkich misek. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do mąki. Pozostałe 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu wymieszać z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
13
Pozostałe 2 łyżki mąki wymieszać z risotto, a następnie, mokrymi rękami, uformować na 12 (1/2-cala-grube) pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
14
W ciężkiej dużej patelni smażonej na umiarkowanym ogniu, podgrzej 1/4 szklanki oleju, aż będzie gorąco, ale nie pali. Pracując partiami po 4 i dodając 2 łyżki oleju po każdej partii, pogłębiać ciasta w mące (stukając nadmiar), następnie jajko (pozwalając nadmiar kapać), następnie bułkę tartą i smażyć na złoty kolor, około 2 minut na stronę. Utrzymuj ciepło w piekarniku podczas smażenia pozostałych partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Podawać na ciepło z sałatką.
TrudnośćEkspert
Gotowe W28 hrs, 57 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn