Ciasto Rabarbarowo-Truskawkowe
Rabarbar Truskawkowe ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.26 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 430 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, truskawek, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe, oraz Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce połączyć mąkę, pakowane brązowy cukier, szybkie gotowanie owsa, cynamon i gałkę muszkatołową.
Pokrój w maśle, aż mieszanina będzie krucha. Wcisnąć połowę mieszanki do nieczystej 9-calowej okrągłej patelni do pieczenia.
Połączyć posiekany rabarbar i truskawki; łyżką do pieczenia.
W rondlu połącz cukier, skrobię kukurydzianą, wodę i wanilię. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować i mieszać przez 2 minuty.
Wlać mieszaninę na owoce.
Posypać owoce pozostałą mieszaniną okruchów.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę. Wspaniale smakuje z lodami waniliowymi.