Ciasto Polenta Tamale
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Polenta Tamale Pie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 797 kalorii. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, odświeżoną fasolę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Chicken Tamale Pie, Chard-lub Collard-owinięte Polenta-Chile Tamale pakiety z " Heart of the Plate, oraz Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć wołowinę w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa, rozbijając mięso tylnym widelcem, o 3 protokół.
Dodać chili w proszku i kminek; wymieszać 1 minutę.
Dodaj salsę, fasolę i bulion. Dusić, aż mieszanina zgęstnieje, o 10 protokół.
Wymieszać w 1/4 szklanki kolendry; doprawić solą i pieprzem.
Olej 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Połowę polenty umieścić w naczyniu. Top z sosem i 1 1/2 szklanki sera, następnie pozostałe polenta, ser i kolendry. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć folią; schłodzić.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec świeżo złożone ciasto, odkryte, aż do ogrzania i pęcherzyki sosu, o 35 protokół, lub piec w lodówce ciasto, pokryte, 20 protokół, a następnie odkryć i piec do ogrzania przez, o 35 protokół.