Ciasto pistacjowe IV
Ciasto pistacjowe IV to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 456 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka wody, ciasto mix, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Tort pistacjowy III, Ciasto Pistacjowe, oraz Ciasto Pistacjowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W dużej misce, wymieszać razem mix ciasto i mix budyń.
Wlać wodę, olej i jajka. dobrze wymieszać.
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni.
Wymieszać syrop czekoladowy z pozostałym cieście.
Wlać ciasto czekoladowe na wierzch ciasta na patelni. Nie mieszać.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.