Ciasto pistacjowe IV

Ciasto pistacjowe IV
Ciasto pistacjowe IV to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 456 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka wody, ciasto mix, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Tort pistacjowy III, Ciasto Pistacjowe, oraz Ciasto Pistacjowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać razem mix ciasto i mix budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać wodę, olej i jajka. dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Połowę ciasta wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wymieszać syrop czekoladowy z pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
6
Wlać ciasto czekoladowe na wierzch ciasta na patelni. Nie mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn