Ciasto Piernikowe

Ciasto Piernikowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta piernikowego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Mieszanka mielonego cynamonu, skórki cytrynowej, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Piernikowe Z Kremowym Lukrem Piernikowym, eggless gingerbread cake, jak zrobić eggless gingerbread cake, oraz Ciasto Piernikowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. na patelni nałóż rozpylacz. Dolna linia z papierem parchmentowym; papier w sprayu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Mąkę i kolejne 5 składników ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić masło w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlać 1/2 szklanki wrzącej wody; ubijać do rozpuszczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Ubij w cukrze inastępne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodać suche składniki; ubijać, aby zmiksować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Przełożyć na przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec, aż tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Letcool na patelni przez 10 minut. Odwróć na wirerack; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Usunąć pergamin.
1
Śmietanę i cukier ubić w średniej proporcji, aż do uzyskania jędrnych szczytów. Wchodzisz w twarogu, pozostawiając wiry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
2
Rozłóż na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Garnishwith zest.
4
W porcji: 430 kalorii, 24 g tłuszczu, 50 g węglowodanów
5
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn