Ciasto Owsiane Z Kawałkami Czekolady
Ciasto owsiane z kawałkami czekolady trwa z grubsza 45 minut od początku do końca. Za 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2543 kalorii, 33g białka, oraz 108g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga sody oczyszczonej, orzechów włoskich, soli i jajek. Kilka osób naprawdę polubiło ten deser. Z łyżką wynik 87%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Ciasto Owsiane Z Kawałkami Czekolady, Owsiane Ciasto Czekoladowe, oraz Owsiane Ciasto Czekoladowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wymieszaj wodę i płatki owsiane w misce i odstaw na 10 minut.
Dodaj cukry, masło lub margarynę i jajka.
Dodaj mąkę, sodę oczyszczoną, kakao i sól. Mieszanka.
Wlać do natłuszczonej i posypanej mąką patelni z galaretką o wymiarach 10 x 15 x 1 cala. Na wierzch z kawałkami czekolady i posiekanymi orzechami.
Piec w piekarniku nagrzanym do 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto owsiane. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "