Ciasto Owocowe Bez Cukru
Ciasto bez cukru może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sodę oczyszczoną, mielone ziele angielskie, Sztuczny słodzik i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake), oraz Mus Jabłkowy Bez Cukru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj substytut cukru z sokiem pomarańczowym.
Zalać posiekaną żurawiną. Moczyć 1 godzinę, często mieszając.
Rodzynki, orzechy, kokos, Skórka z cytryny wymieszać w mące, aż będą dobrze pokryte.
Dodać żurawinę i sok pomarańczowy.
Posypać sodę oczyszczoną mieszaniną i wymieszać.
Wymieszać w przyprawach. Złóż pokruszony ananas.
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 9 calowy bochenek patelni.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 40 minut. Super.