Ciasto bez cukru może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sodę oczyszczoną, mielone ziele angielskie, Sztuczny słodzik i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake), oraz Mus Jabłkowy Bez Cukru dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj substytut cukru z sokiem pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 1 Uncja) Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Toffi Błyskawicznej
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
2
Zalać posiekaną żurawiną. Moczyć 1 godzinę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3
Rodzynki, orzechy, kokos, Skórka z cytryny wymieszać w mące, aż będą dobrze pokryte.