Ciasto orzechowo-figowe z Brandowaną bitą śmietaną
Ciasto orzechowo-figowe z Brandowaną bitą śmietaną może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 702 kalorie, 6G białka, oraz 42g tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, syrop kukurydziany, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krwawa Galaretka Pomarańczowa Z Brandowaną Bitą Śmietaną, Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, oraz Ciasto Bourbon Pecan z bitą śmietaną cynamonową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj figi, brandy i wodę w dużym rondlu na małym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta, około 5 minut; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Woda
Figi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W średniej misce wymieszaj brązowy cukier, syrop kukurydziany i kolejne 4 składniki. Wymieszać z orzechami pekan, a następnie mieszaniną fig.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Syrop Kukurydziany
Orzeszki Pekan
Figi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
5
Przenieś do szklanego talerza o średnicy 9 cali. Złóż krawędź ciasta, tworząc podwójną krawędź i zagniataj dekoracyjnie, naciskając na górną krawędź naczynia. Przebić widelcem. Zamrozić skórkę 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
6
Skórkę wyłożyć folią; wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
7
Piec, aż strony są ustawione, o 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Usunąć folię i fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
9
Piec, aż skorupa będzie blady złoty, naciskając z tyłu widelca, jeśli skorupa pęcherzyki, o 10 protokół. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Łyżka do napełniania ciepłą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Piec, aż nadzienie jest nadmuchany na brzegach i ustawić w centrum, o 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Odstawić do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
1
Ubij śmietanę, cukier i brandy w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Trzepaczka do uzyskania szczytów. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Cover; chill.)