Ciasto Orzechowo-Czekoladowe Espresso

Ciasto Orzechowo-Czekoladowe Espresso
Pecan i czekolada Espresso Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 395 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka syropu kukurydzianego, jajka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Ciasto Czekoladowe Espresso Pecan, oraz Ciasto Czekoladowe Espresso Pecan.

Instrukcje

1
Aby skorupa: w średniej misce, połączyć mąkę i sól i dobrze wymieszać. Za pomocą dwóch noży lub blendera do ciast, pokrój na maśle, aż mieszanina będzie w drobnej okruchy. Stopniowo dodawać tylko tyle wody z lodem, aby ciasto trzymało się razem. Uformuj w kulkę, a następnie spłaszcz w dysk. Obsługiwać jak najmniej. Owinąć szczelnie w folię i schłodzić przez co najmniej 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozwałkuj skorupę na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta. Obróć skorupę często i lekko ponownie powierzchnię roboczą mąki i wałek do ciasta w razie potrzeby. Skorupa powinna być zwinięta w koło o średnicy około 13 cali. Dopasuj skorupę do niezgrubionej 9-calowej płyty pie ze szkła żaroodpornego; uformuj wysoko stojącą obręcz, przycinając nadmiar krawędzi i szczypając lub karbując obrzeże dekoracyjnie zgodnie z potrzebami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 C). Dokładnie nakłuć skórkę widelcem. Schłodzić przez co najmniej 10 minut, podczas gdy piekarnik się nagrzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec w nagrzanym piekarniku 5 minut (skorupa nie brązowieje).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć do stojaka i całkowicie schłodzić przed napełnieniem.
6
Pozostaw piekarnik w temperaturze 400 stopni F (205 C). Rozbić kawałki orzechów pekan i posypać je równomiernie na dnie schłodzonej skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Aby nadzienie: w małej misce ubić jajka, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj espresso w proszku i ubijaj, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
9
Odstawić na co najmniej 10 minut, ubijając od czasu do czasu, aby rozpuścić espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
10
W średniej misce krem zmiękczone masło, cukier i wanilia, aż lekkie i puszyste. Ubić w kakao i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
KremKrem
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać mieszankę jajko / espresso 1/3 na raz, ubijając po każdym dodaniu, aż będzie gładka. Wymieszać z syropem kukurydzianym. Ta mieszanka będzie jak krem i będzie gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
BudyńBudyń
JajkoJajko
12
Wlać mieszaninę powoli na pekan w skorupce pie. Jeśli orzeszki pekan nie zostaną całkowicie przykryte nadzieniem, zanurz je, dopóki nie zrobią tego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
13
Odstawić na 2 do 3 minut; wykałaczką lub ostrym nożem przebić pozostałe pęcherzyki powietrza (podczas tego okresu stania orzechy pekan mogą unieść się na wierzch ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
NóżNóż
14
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Zmniejsz ciepło z 400 stopni F (205 C) do 350 stopni F (175 C) i piec od 33 do 37 minut dłużej (lub do momentu, gdy krawędzie zostaną popękane i podniesione, ale centrum ciasta nadal lekko drży, gdy ciasto jest delikatnie wstrząśnięte). Nie przesadzaj! Jeśli ciasto zaczyna nadmiernie brązowieć, przykryj wierzch lekko folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
15
Wyjąć z piekarnika; schłodzić na stojaku przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn