Ciasto Orzechowe Z Czekoladą Mleczną
Mleczna czekolada Pecan Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 1157 kalorii, 14g białka, oraz 64G tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, cukier, Pie shell, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowej żywności. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Czekolada Mleczna Pecan Kubki, oraz Mleczna Czekolada Chip Pecan Funt Ciasto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce ubić jajka lekko za pomocą ubijaka obrotowego lub widelca. Wymieszać z syropem kukurydzianym, cukrem i masłem; dobrze wymieszać. Wymieszać kawałki orzechów pekan i czekolady.
Aby zapobiec przerostowi, zakryj krawędzie skorupy ciasta folią aluminiową.
Umieścić skorupę ciasta na stojaku piekarnika i wlać do niego nadzienie.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Usuń folię z krawędzi skorupy i piec dodatkowe 25 minut, lub do noża włożonego w centrum wychodzi czysty. Schłodzić przed podaniem. Można podawać z bitą śmietaną lub lodami waniliowymi.