Ciasto Naleśnikowe
Ciasto naleśnikowe to bezglutenowe deser. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 609 kalorii, 9g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier, betty dekory dekory wielobarwne cukierki posypki, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Naleśnikowe Z Jagodami, Ciasto Naleśnikowe Churro, oraz Bananowe Ciasto Naleśnikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać razem Bisquick mix, mleko i jajka z trzepaczką tylko do wymieszania.
Patelnia lub patelnia na średnim ogniu (375F).
W razie potrzeby posmaruj olejem roślinnym (lub spryskaj sprayem do gotowania przed ogrzewaniem). Na każdy naleśnik wlać nieco mniej niż 1/2 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować około 3 protokół lub aż krawędzie są suche i pęcherzyki tworzą się na górze. Obrócić; gotować z drugiej strony, aż złoty kolor będzie brązowy.
Umieścić naleśniki na blasze do ostygnięcia.
W międzyczasie wlać śmietanę do średniej miski, dodać cukier i wanilię. Przechowywać w lodówce 10 minut. Mieszankę śmietanową ubić mikserem elektrycznym na dużej prędkości aż do uzyskania sztywnych szczytów.
Łyżka łyżka lukru w środku talerza; góra z 1 naleśnikiem.
Na naleśniku rozprowadzić 1-2 łyżki lukru; skropić syropem czekoladowym. Powtórz warstwy z pozostałymi naleśnikami.
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu naleśnika. Udekorować posypką.