Ciasto Na Lodówkę

Ciasto Na Lodówkę
Ciasto lodówkowe wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $5.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 62g białka, oraz 47 g tłuszczu. 16 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, blanszowanych szparagów i łososia, Skórka z ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Rolki Do Lodówek, Lodówka Ciasto Pomarańczowe, oraz Ciasto Z Lemoniadą W Lodówce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W niereaktywnej misce ze stali nierdzewnej połącz śmietanę lub pół na pół i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Trzepaczka do całkowitego połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodać sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. równomiernie rozprowadzić nadzienia ciasta w cieście. Nie przepełniaj Skórki składnikami wypełniającymi. Nie wlewaj zbyt dużo royale do skorupy. Jaja rozszerzają się po ugotowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Piec ciasto, aż będzie twarde w dotyku jak zestaw galaretki, o 45 protokół. Schłodzić ciasto przez co najmniej 15 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia56
Magazyn