Ciasto Na Lodówkę

Ciasto Na Lodówkę
Ciasto lodówkowe wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $5.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 735 kalorii, 62g białka, oraz 47 g tłuszczu. 16 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, blanszowanych szparagów i łososia, Skórka z ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Rolki Do Lodówek, Lodówka Ciasto Pomarańczowe, oraz Ciasto Z Lemoniadą W Lodówce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W niereaktywnej misce ze stali nierdzewnej połącz śmietanę lub pół na pół i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Trzepaczka do całkowitego połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
3
Dodać sól i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Trzepaczka do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F. równomiernie rozprowadzić nadzienia ciasta w cieście. Nie przepełniaj Skórki składnikami wypełniającymi. Nie wlewaj zbyt dużo royale do skorupy. Jaja rozszerzają się po ugotowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Piec ciasto, aż będzie twarde w dotyku jak zestaw galaretki, o 45 protokół. Schłodzić ciasto przez co najmniej 15 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia56
Magazyn