Ciasto morelowo-wiśniowe do góry nogami może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 357 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz brązowy cukier, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Morelowo-Wiśniowe Mini Torty, Ciasto Morelowe Do Góry Nogami, oraz Odwrócone ciasto morelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać polewa: doprowadzić 1/3 szklanki wody do wrzenia w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać morele i wiśnie, przykryć i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
3
Odcedzić, rezerwując moczenie cieczy.
4
Wlać masło do okrągłej patelni tortowej o średnicy 9 cali. Ułóż morele, pokrój bok do góry, na patelni; łyżka wiśni na wierzchu i posyp brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki