Morelowe Brandy Funt ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką złotą mąkę, nektar morelowy, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Morelowa Brandy i ciasto rumowe z brzoskwiniami, Brandy Almond Pound Cake, oraz Ciasto brzoskwiniowe Brandy Funt dla # BundtBakers dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 163°. nasmarować dno i boki 12-cup karbowany tube cake pan lub 10-calowy angel food (tube) cake pan ze skróceniem; lekko mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na Ciasto
Piekarnik
2
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki z wyjątkiem cukru pudru z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec 1 godzinę 25 minut do 1 godziny 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 20 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.