Ciasto Miodowo-Pomarańczowe Do Góry Nogami

Ciasto Miodowo-Pomarańczowe Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta miodowo-pomarańczowego do góry nogami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, mąki, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Miód do góry nogami ciasto jabłkowe, Miód i rozmaryn do góry nogami ciasto figowe, oraz Ciasto Pomarańczowe Do Góry Nogami.

Instrukcje

1
W 9-do 10-calowej patelni odpornej na przywieranie (ze skośnymi bokami) na średnim ogniu, wymieszaj miód i sok pomarańczowy do wrzenia. Gotować bez mieszania, aż mieszanina będzie spieniona, lekko zagęszczona i osiągnie 230 (ostrożnie przechyl patelnię, aby mieszanina była wystarczająco głęboka, aby zarejestrować się na termometrze), 2 do 4 minut. Schłodzić, aż zgęstnieje, o 15 protokół. Lekko nakładają się plastry pomarańczy w koncentrycznych kręgach nad syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MiódMiód
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, z mikserem na dużej prędkości, ubić masło i cukier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubić skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
JajkoJajko
4
W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać połowę mieszanki mąki do mieszaniny masła tylko do momentu włączenia. Wymieszać z mlekiem, a następnie pozostałą mieszaniną mąki, tylko do momentu włączenia. Ostrożnie zeskrobać ciasto na plastry pomarańczy na patelni i rozprowadzić na poziomie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
MasłoMasło
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
5
Piec w regularnym lub konwekcyjnym piekarniku 350, aż Drewniany szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty, 35 do 40 minut dla zwykłego, 25 do 30 minut dla konwekcji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
6
Ostudzić przez 5 minut.
7
Odwróć płaską płytę nad patelnią. Odwróć ciasto na talerz i podnieś patelnię, ostrożnie z gorącym syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Ostudzić całkowicie, a następnie pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn