Ciasto Miodowo-Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciastek miodowo-orzechowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, orzechy włoskie, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Miodowo-Orzechowe, Honey Graham Pound Cakes, oraz Orzech Dacquoises z miodowo-orzechowymi lodami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar DNA tylko z dwóch 8x4-calowych lub dwóch 9x5-calowych patelni bochenkowych.
W dużej misce, pokonać składniki ciasto na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 8-calowe bochenki 37 do 45 minut, 9-calowe bochenki 34 do 42 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W misce mikrofalowej, kuchenka mikrofalowa odkryte na Medium (50%) 15 sekund.
Rozłóż lukier na szczytach bochenków, pozwalając niektórym mżeć po bokach. Przechowywać luźno przykryte.