Ciasto migdałowe z kaszą manną ze słodką glazurą cytrynową (opcja bezglutenowa)
Ciasto migdałowe Semolinan ze słodką glazurą cytrynową (opcja bezglutenowa) to bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, migdały, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Chipotle słodkie ziemniaki i cukinia placki (wegańskie, bezglutenowe) z domowej pikantnej musztardy miodowej (bezglutenowe z opcją wegańską), Cherry Almond Butter Bars (opcja bezglutenowa i wegańska!), oraz Apple Pie & Almond Butter Energy Balls (opcja bezglutenowa i wegańska!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 °F za pomocą miksera elektrycznego, ubijaj białka i sól z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie sztywny.Przełącz na niską prędkość i pozwalając tylko na tyle czasu, aby połączyć składniki, pokonując w jednym składniku na raz, tylko kilka sekund za każdym razem, żółtka, następnie olej, itp ... aż wszystkie składniki są włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Odmiany Grzybów
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Wlać ciasto do nasmarowanej 10 calowy Okrągły patelni do pieczenia, i piec 40 minut, lub aż nóż włożony w centrum wychodzi czysty.Podczas pieczenia ciasta, podgrzać agawę lub miód i sok z cytryny oraz skórkę w rondlu na małym ogniu, aż po prostu ciepłe (lub kuchenka mikrofalowa 30 sekund do 1 minuty)po wyjęciu ciasta z piekarnika, natychmiast szturchnąć ciasto na całym wykałaczką lub szaszłykiem, i wlać syrop na całe ciasto.W razie potrzeby posypać ciasto pokrojonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W Plasterkach
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół