Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier cukierniczy, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki, Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki, oraz Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce pokonać ciasto marchewkowe wymieszać, masło, i jajka aż włączone. Wymieszać startą marchewkę i rodzynki. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 2 godzin. Za pomocą małej łyżki do lodów upuść ciasto o 2 łyżki kopców na pergaminowe arkusze ciastek.
Piec na złoty kolor, o 10 do 12 protokół, obracając patelnie w połowie.
Wyjąć i ostudzić 5 minut na patelni przed przejściem do stojaka z drutu i całkowitym chłodzeniem.
W misce zmiksować serek śmietankowy, masło, cukier cukierniczy i wanilię mikserem ręcznym, aż będą dobrze połączone i lekkie i puszyste.
Aby złożyć ciasto whoopie, umieść nadzienie w zamykanej torbie i przeciąć róg, aby otwór 1/2 cala.
Umieść posiekane orzechy włoskie w płytkim naczyniu lub talerzu ciasta. Odwróć 1 ciastko z marchewką i wymieszaj lukier w środku. Top z innym ciastkiem i naciśnij delikatnie, aby rozprowadzić lukier na krawędziach.
Brzegi ciasta rozwałkować na posiekane orzechy włoskie i odstawić. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i lukrem. Ułóż placki na półmisku i podawaj.