Ciasto marchewkowe Sigrid
Ten przepis służy 12. Jeśli 1,02 zł za porcję spada w budżecie, ciasto marchewkowe Sigrid może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Wielkanoc. Mieszanka proszku do pieczenia, mąka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe Sigrid, Ciasto marchewkowe Sigrid z lukrem twarogowym od Pioneer Woman, oraz Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wymieszać granulowany cukier, olej i jajka w dużej misce. W innej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon i sól.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny cukru i połączyć. Następnie dodać marchew i dobrze wymieszać.
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki Bundt patelni i piec do końca, o 50 protokół. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Tymczasem na lukier: w większej misce, masło i ser śmietankowy razem.
Dodać cukier puder i wanilię i zmiksować. Następnie wymieszać w Pekan.
Rozłóż lukier na schłodzonym cieście marchewkowym.
Jedz. Zemdlej. Powtórz w razie potrzeby.