Ciasto Lodowe Miętowo-Czekoladowe

Ciasto Lodowe Miętowo-Czekoladowe
Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać miętowe lody czekoladowe, ciastka miętowe pokryte czekoladą, polewę czekoladową i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Lody W Niedziele: Świeże Lody Miętowo-Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż 1 pół litra lodów w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Posypać 1 szklankę pokruszonych ciasteczek na lodach. Przykryć i zamrozić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
3
Rozłóż pozostały kufel lodów na ciastkach. Przykryć i zamrozić około 3 godzin lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Odstawić w temperaturze pokojowej około 10 minut przed cięciem.
5
Podawać z polewą krówkową; posypać pozostałymi ciasteczkami. Przykryć i zamrozić pozostałe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn