Ciasto limonkowe Bubba
Ciasto z limonką Bubby wymaga mniej więcej 37 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 324 kalorie, 7G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę z limonki, żółtka jaj, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na skorupę, połączyć składniki i pat w dół do 9-calowy patelni pie.
Piec przez 5 do 10 minut.
Do nadzienia: w średniej misce połączyć mleko, sok z limonki i 1 łyżeczkę skórki; zmiksować żółtka.
Wlać nadzienie do skorupy.
Na bezę ubij białka z kremem tatarskim, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier i pozostałą łyżeczkę skórki, aż mieszanina będzie sztywna.
Rozłóż bezę na nadzieniu; rozłóż ją, aby dotknąć krawędzi Skórki dookoła.
Piec przez 12 do 15 minut, lub aż beza będzie złoty kolor.