Ciasto limonkowe Bubba

Ciasto limonkowe Bubba
Ciasto z limonką Bubby wymaga mniej więcej 37 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 324 kalorie, 7G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę z limonki, żółtka jaj, mleko skondensowane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na skorupę, połączyć składniki i pat w dół do 9-calowy patelni pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Piec przez 5 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Do nadzienia: w średniej misce połączyć mleko, sok z limonki i 1 łyżeczkę skórki; zmiksować żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Na bezę ubij białka z kremem tatarskim, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier i pozostałą łyżeczkę skórki, aż mieszanina będzie sztywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
7
Rozłóż bezę na nadzieniu; rozłóż ją, aby dotknąć krawędzi Skórki dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
Piec przez 12 do 15 minut, lub aż beza będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W37 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn