Ciasto kokosowe ze świeżym ananasem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta kokosowego i świeżego ananasa. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, jajka, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Świeże Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, Świeże Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Kokosowo-Ananasowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Suche składniki ubić w średniej misce. Następnie ubijamy pozostałe składniki do wymieszania.
Przygotuj ogień do gotowania na górze i na dole holenderskiego piekarnika (patrz "jak korzystać z holenderskiego piekarnika" poniżej), ale używając tylko 40 brykietów. Linia a 4-qt. żeliwny piec holenderski camp z folią, dzięki czemu wychodzi na boki do góry.
Dodać topping: roztopić masło w holenderskim piekarniku, obracając się, aby pokryć boki.
Na spodzie patelni posypać cukrem, a na wierzchu roztrzepać ananasa. Delikatnie rozprowadzić ciasto na ananasie, przykryć i ułożyć węgle na wierzchu garnka.
Gotuj ciasto, obracając patelnię co 5 minut i spychając górne węgle razem, gdy się wypalają, aż wykałaczka włożona w kilka miejsc wyjdzie bez przyklejania się białego ciasta, około 35 minut.
Ostudzić 10 minut. Wyjąć ciasto z patelni za pomocą folii. Odwróć na talerz i Delikatnie odklej folię, zastępując dowolny ananas, który się do niego przykleja.
* Znajdź z dostaw koktajl w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.
Jak korzystać z holenderskiego piekarnika
Przygotować ogień. Jeśli rozpala się ognisko, przesuń duże kawałki wciąż palącego się drewna na bok i wyrównaj gorące węgle, aby dopasować je do rozmiaru holenderskiego pieca. Jeśli pole namiotowe nie pozwala na pożary drewna, Spal 50 brykietów węgla drzewnego, aż będą w większości szare, 10 do 15 minut i rozłóż na równą warstwę wielkości holenderskiego pieca.
Ustaw piekarnik. W przypadku wielu przepisów wystarczy ustawić holenderski piekarnik na gorących węglach ("dolne gotowanie na gorąco"). Ale są chwile, kiedy musisz podgrzać zarówno górną, jak i dolną część piekarnika. Wystarczy zeskrobać około połowy węgli na bok, a resztę ułożyć w okręgu wielkości zewnętrznej krawędzi piekarnika holenderskiego. Ustaw piekarnik na górze koła węgli, a następnie ułóż resztę węgli na wierzchu pokrywy.
Zacznij gotować. Od czasu do czasu podnieś pokrywę piekarnika holenderskiego, aby sprawdzić Jedzenie i temperaturę. Aby zmniejszyć ciepło, zeskrobać trochę paliwa. Aby zwiększyć ciepło lub gotować dłużej niż 45 minut, co 30 minut dodawaj 6 do 10 nowych brykietów lub więcej żaru (z tego wciąż palącego się drewna, które przeniosłeś na bok paleniska).