Ciasto z kwaśną śmietaną kokosową może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 720 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz wyciąg z migdałów, ciasto mix, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lime Coconut Sour Cream Bundt Cake, Ciasto Z Kwaśną Śmietaną I Kokosem, oraz Chłodne Ciasto Cytrynowo-Kokosowe Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe patelnie. Przygotuj ciasto mix zgodnie z zaleceniami producenta, dodając ekstrakt migdałowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Migdałów
Ciasto Mix
Mąka Uniwersalna
2
Piec zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Gdy ciasto jest chłodne, wyjąć z patelni i przeciąć na pół, poziomo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Aby zrobić nadzienie, wymieszaj śmietanę i cukier w średniej wielkości misce. wymieszać w 1 1/2 szklanki kokosa. rezerwa 1 filiżankę tej mieszaniny i rozłożyć resztę między warstwami ostudzonego ciasta. Złożyć ubitą polewę do pozostałego nadzienia, zamrozić na zewnątrz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Kwaśna śmietana
Kokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Posypać pozostały kokosowy na wierzchu Matowego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
5
Przechowywać w lodówce od 1 do 3 dni przed podaniem.